dissabte, 27 de maig de 2017

REUNIONS INFORMATIVES

REUNIONS INFORMATIVES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

DILLUNS 29 DE MAIG A LES 19:30H 
DIMECRES DIA 31 MAIG A LES 19,30H

REUNIÓ INFORMATIVA DILLUNS 29 MAIG A LES 19:30H

Petits Enginyers  (E.INFANTIL i E.PRIMÀRIA)         

E. INFANTIL

El teu fill és un apassionat dels robots, li agrada la construcció lliure o mostra curiositat per la ciència i els fenòmens que succeeixen al seu voltant? Petits enginyers és el seu lloc !

Una activitat extraescolar innovadora, pensada per apropar i posar en contacte els més petits de la casa amb les noves tecnologies, adaptant-se als seus interessos i capacitats. L’activitat permetrà donar curs a la imaginació i creativitat que només els més petits posseeixen, per tal de fomentar la seva curiositat i el gust per l’aprenentatge a través de l’experimentació, el raonament i, sobre tot, la diversió !


Descobrir el món dels robots, aprendre a programar-los, fer sorprenents experiments i construccions... són només algunes de les activitats que els esperen !


E. PRIMÀRIA


Vols construir el teu propi robot? Veure com funciona una impressora 3D? O saber com crear un videojoc?Una activitat extraescolar innovadora, que posa en contacte els joves amb les noves tecnologies i els impulsa a aprendre mitjançant l’experimentació, el raonament i la diversió.


L’activitat desenvoluparà diversos camps de l’enginyeria i la ciència, per tal que tothom pugui trobar la temàtica que més el motiva a inventar!

No perdis l’oportunitat d’experimentar tu mateix com funciona el món:  veure’m des de l’àtom fins a les màquines més complexes!


Més informació:  www.pingenieros.com/coneix-nos

                                    www.fb.com/pingenierosREUNIÓ INFORMATIVA: DIMECRES DIA 31 MAIG A LES 19,30h 

KIDS&US SCHOOL OF ENGLISH (E.Infantil fins a 2n de Primària)

A Kids&Us tenen una metodologia i materials propis que estan en continua evolució i revisió. Immersió lingüística global i total.

Grups reduïts amb interacció individual, amb classes dinàmiques i divertides adaptades a la edat de cada nen.

El mètode  KIDS&US es regeix pel que és natural, lògic i espontani, iniciant-se amb l’idioma escoltant-lo, desprès llegir i escriu.  (Alumnes de P3 A 2n de Primària)

Skeaking, Undertanding and Reading and Writing!

 

Més informació: www. kidsandus.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada